EAAQLRWW48NIBOZBNQHoJbT4r2QRqpt5LAKTDZClgSZAA48MOU8QwY9kF3tNNCFCSw8n7HSN9VvKiMGBQSj9pxx2TpM5mlN5ShMrLG1RqqSgmtZCP5jC6xZBwAKk6cX93CRPxnm6xVzaTC08CfcNXmyu6qvYdNpk8uqZBw7AMGbsdlgJiIShscmY75dLmLuCuwhoQZDZD

2020 óta az

ügyfelekért.

#rólunk

Készen állsz a rivaldafényre?

A vállalkozás már az egyetemi évek alatt megfogalmazódott, viszont egyértelmű volt, hogy komoly tapasztalatra van szükség ahhoz, hogy valami nagyot alkothassunk. Először egy neves reklámügynökségnél, majd egy nagyvállalatnál tevékenykedtem, ahol igyekeztem a lehető legtöbb szakmai tudást magamba szívni, belekóstolni a hirdetéskezelésbe, a közösségi oldalak kezelésébe, a kép- és videószerkesztésbe, a fotózásba, sőt, a weboldal készítésbe is.

Az elmúlt időszakban sikerült több sikeres projekten dolgozni. Ilyen volt például a Budapesti Nagybani Piac, ahol a közösségi média jelenlét óriási növekedésnek indult, az országszerte ismert (és elismert), kutyasuttogónak becézett Nyakas Gábor, a BioSétány, Béres Miklóssal az angol képzések, ahol a ‘Sold out’ tábla gyakori vendég, vagy éppen a Préda BARF Shop. Sőt, a paletta annyira széles, hogy Papp Szabival még Kia-kat is értékesítünk. Igen, online!

#szemléletmód

Legyen rocksztár a marketinged!

Manapság már alap, hogy egy vállalkozás jelen van online! Jó hír, hogy ezt valószínűleg Te is jól tudod, hiszen itt vagy a weboldalon. Az első lépést már megtetted. Szeretnéd, ha ROCKSZTÁR MARKETINGED lenne? Ne aggódj, ez csak azt az erőt, lendületet, energiát szimbolizálja, amit egy koncerten élhetünk át. Nem lesznek metálvillák, Iron Maiden dalok és “sátánista” idézetek sem az oldaladon! …viszont energikus lesz, mint a legnagyobb bandák koncertjei a legmenőbb helyszíneken! Unalmasak már a rossz minőségű tartalmak, van belőlük épp elég, ne állj be a sorba!

Nem elég jónak lenni,

Jónak is kell látszani!

Az elsődleges cél, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások problémáira találjunk megoldást. Egyértelmű, hogy nem tud minden cég havi milliókat elkölteni csak reklámra, viszont a legtöbb esetben elengedhetetlen online jelenlét. Hidd el, tudatos munkával, tűpontos célzással milliós büdzsé nélkül is óriási színpad vár rád.

Online marketing

Mit, mikor, hol és kinek. Tűpontos célzással, mérhető eredményekkel feltúrbózva a bizniszed trendi megjelenéssel, kreatív szövegekkel.

Grafikai tervezés

Legyen szó online vagy offline anyagról, logóról, névjegyről vagy egy hirdetés kreatívjáról, számíthatsz ránk.

Weboldal készítés

Gyors, megbízható és trendi megjelenésű weboldal/webshop egyszerű kezelőfelülettel, amit programozói tudás nélkül is átlátsz majd.

Ügyfelek mondták

Béres Miklós - Angol nyelv logikája online kurzus és hétvége

Van az a mondás, hogy "he goes the extra mile". Ennek Jankó a Rockstar megtestesülése. Egyből megértette, mire van szükségem és olyan áramvonalasan vette át a munkám online marketing részét, hogy egyből megvalósult, amivel megkerestem: nekem csak az a része maradt, amit szeretek benne, amiért elkezdtem. Írj neki, meg fogod köszönni magadnak.

Szavcsur Kitti - Okey.hu webshop

Csak ajánlani tudom! Gyors, precíz, ötletes, jó szakember! Szeretünk veled dolgozni!

Kollár Ábel - Intor Ingatlan

Komolyabb marketing nélkül vágtam neki az ingatlanpiacnak, de sajnos a saját próbálkozásaim nem sikerültek. Ezután kezdtük el Jankóval közösen, aminek az eredménye az lett, hogy már a harmadik hónapban megtérült a befektetés, sőt, extra profitot is hozott. Nem száraz üzletpolitikát folytat, ténylegesen ismeri az emberek igényeit és barátságos közös munkával haladunk előre.

Pintér-Baranyi Claudia - Gyógyfűbolt Kft.

Jankóval a szerencse, na meg persze a webshop régi tulajdonosa által ismerkedtünk meg. Az első pár percnek hitt „csak érdeklődök” telefonbeszélgetésünk vagy egy órásra sikerült. Ebből fakadóan nem ért meglepetésként, hogy a közös munka során is végig megvan ez a fesztelenség és összhang. Szakmai tudása mellett leginkább azt az ügyfélközpontú hozzáállást emelném ki, ami az együttműködésünket jellemzi. Szerencsés helyzetben vagyok, mert elképzeléseink általában egyeznek, azonban a marketing bugyrainak mélységébe és megértésébe sokszor Ő kellett elkalauzoljon. Mindezt tette úgy, hogy meg is értettem. Nagyon szépen, precízen dolgozik, kreatív és tök jófej. Úgyhogy összességében csak ajánlani tudom a vele való közös munkát, mert a marketinget tényleg rád hangolja!

Papp Szabi - Pappas Auto Kia értékesítő

Jankóval egy jól irányzott Facebook-hirdetés hozott össze, amiben saját közösségi marketingtevékenységét reklámozta. Pont betalált! Egy ideje gondolkodtam olyan megjelenésben a közösségi oldalakon, ahol Sales Brand-emet építeném fel és így szólítanám meg az embereket. Az oldal követőinek gyarapodásán, a visszajelzéseken, a hozzászólásokon és a megkereséseken mérhettük, hogy jó úton haladunk, várakozásainkat felülmúlva növekedett a nézettség. Barátok, ismerősök, ismeretlenek, közeli-távoli kollégák gratulációját nem győztem begyűjteni, de ami különösen jól esett, azok az elismerések, amik a szakmából és a cégvezetéstől érkeztek. Nagyon örülök, hogy megismerhettem Jankót és együtt dolgozhatok vele. Kreatív ötletei, iránymutatásai, pontos, precíz munkája, rendelkezésre állása példamutató, mindig lehet rá számítani, gyorsan reagál, ha a piaci helyzet éppen úgy kívánja. Ami külön tetszik, hogy a néha csapongó ötletelgetéseimet hamar átlátja, és ha kell tömören, egyértelműen és laikusként is érthetően kommunikálja a lehetséges alternatívákat. A lehető legjobb megoldás megtalálására törekszik - figyelembe véve a kívánságaimat -, szem előtt tartva azt, hogy lehet sikeres a megjelenés, és hogyan találjuk meg a célközönséget leghatékonyabban a Facebookon.

Írj üzenetet még ma!

Legyen rocksztár a marketinged!

Az üzenet elküldésével elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.